همه چیز درباره خازن  (SMD) و موارد کاربرد آن

زمان مطالعه: 2 دقیقه

معرفی شناسه خازن (SMD)

خازن (SMD) از کاربردی ترین نوع قطعات الکتریکی موجود در بازار شناخته می شود. این نوع قطعات الکتریکی وابسته به ویژگی های بسیار منحصر به فردی که دارند از تقاضا بسیار زیادی برخوردار می باشند.

شما می توانید برای خرید خازن های مورد نیاز خود با ما تماس بگیرید

خازن مذکور با دارا بودن حجم محدود تر، وزن کمتر، عدم وجود پایه و تسهیل در نصب به عنوان با دوام ترین و کاربردی ترین قطعات شناخته شده است. در ادامه مطالب جهت ارائه اطلاعات بیشتر به بررسی دقیق تر این سازه خواهیم پرداخت.

مشخصات ساختاری و ویژگی خازن (SMD)

این خازن شباهت بسیاری به نمونه های مشابه و قدیمی خود دارد. البته می بایست اشاره کرد که پیروی از تکنولوژی به روز صنعت الکتریک موجب بروز تفاوت های بارزی در این سازه های کوچک کاربردی می شود. اصلی ترین تفاوت ساختاری خازن مذکور، عدم نیاز به اتصال پایه برای ایجاد اتصالات آن می باشد. بروز چنین تفاوت بارزی ایجاد کننده و زمینه ساز مزیت های متعدد زیر شده است.

  • سهولت در مونتاژ
  • اندوکتانس کاذب پایین تر
  • تولید با در نظر گرفتن کمترین میزان حجم
  • دارای قیمت به صرفه تر
  • تسریع در روند مونتاژ
  • ماندگاری و دوام بیشتر سازه

متداول ترین نوع خازن های مذکور

این نوع سازه های الکتریکی با پیروی از علوم تکنیکال نوین دارای انواع متعددی هستند. با این حال تنها نمونه مولتی لایر این خازن ها از تقاضا بسیار بالایی به نسبت سایر سازه های موجود برخوردار می باشد.

این نوع قطعات برای پکیج هایی که برای مقاومت‌ های( SMD) کاربرد دارند تولید می‌شوند. همچنین برای تسهیل انتخاب و تشخیص بهتر مصرف کننده این قطعات را در اندازه های متفاوتی تهیه و تولید می کنند.

بررسی ساختار خازن های مولتی لایر

این نوع از خارن های کاربردی با استفاده از یک بلوک مستطیلی از دی الکتریک سرامیکی تشکیل می شوند. در این نوع بلوک ها الکترود هایی به صورت لایه لایه تعبیه خواهند شد. در واقع چنین ساختار چند لایه ای موجب نامگذاری منحصر به فرد این قطعات می شود. همچنین قابل ذکر است که ساختار لایه ای این خازن ها اعث ایجاد ظرفیت خازنی بالایی در واحد حجم می شود.

لازم به ذکر است که برای تهیه الکترود ها از نقره و نیکل اندود شده استفاده خواهند کرد. در آخرین مرحله جهت تکمیل ساخت سازه مذکور از قلع برای دو پایه متصل شده استفاده می شود.

معایب خازن های مذکور

همانطور که اشاره شد، این سازه های منحصر به فرد در اندازه های بسیار کوچکی تهیه و تولید می شوند. بنابراین این قطعات کوچک دارای حساسیت های بسیار شدید به (ESD) هستند.

البته می بایست در نظر داشت که اندازه کوچک این قطعات موجب عدم تسهیل کار با آن ها می شود. همچنین حجم کوچک این قطعات موجب افزایش آسیب پذیری آن ها نیز خواهد شد.

خلاصه مطالب

خازن (SMD) دارای قابلیت های متعددی می باشد. عدم تعبیه پایه برای این قطعات موجب تسریع در روند مونتاژ آن ها شده است. همچنین ساختار عجیب و متمایز این قطعات باعث بروز تمایز های بارزی در میان خازن های مذکور می شود. لازم به ذکر است که حجم کم قطعات مذکور موجب بروز عوارض و مزیت های متعددی می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

error: امکان کلیک راست وجود ندارد

شماره‌های تماس:
۶۶۷۲۸۸۰۱
۶۶۷۲۸۲۹۶
۶۶۷۴۴۶۹۸
۶۶۷۵۰۷۰۳

● ساعات کاری: از ۹:۳۰ صبح تا ۷ عصر
● به جز روزهای تعطیل

درج پیام در سایت

● شماره واتس اپ فروشگاه:
09358121259
● شماره واتس اپ فروش:
09129232704
● شماره واتس اپ فروش:
09351149565
● شماره واتس اپ بازرگانی:
09057191831

درج پیام در سایت